NORTHWAVE FAST TRAIL BIBTIGHT Svart M

Racing cykelbyxa

Scantrades mcnr: 306772
Leverantörens artnr:89211073-10-M
NORTHWAVE FAST TRAIL BIBTIGHT Svart M Racing cykelbyxa NORTHWAVE FAST TRAIL BIBTIGHT Svart M Racing cykelbyxa

NORTHWAVE FAST TRAIL BIBTIGHT 

Klättringar, nedförsbackar, kurvor och tekniska passager. Mountainbike ger en känsla av frihet, och samma känsla av frihet söker cyklister även under vintersäsongen. Northwaves Fast Trail Bibtight har utformats med unika detaljer och nogrannt utvalda material av Northwave Lab. Thermo Dream, certifierat av Bluesign®, har de allra högsta kvalitetsfunktionerna. Med en borstad yta är det stretchigt, slitstarkt och med en utmärkt förmåga att återgå till sin ursprungliga form. Detta är egenskaper som gör Fast Trail Bibtight det till det idealiska valet.

Bibtighten är skapad för trailcykling och har ett stretchigt tyg på knäet, för att följa med i tramprörelsen, medan det vattenavvisande tyget på underbenet skyddar mot stänk och lera. Precis som en riktig upptäcktsresande anpassar sig Explorer-vadderingen till alla väderförhållanden. Perforeringen i meshmaterialet gynnar fuktavisning under de mest extrema förhållandena och torkar på rekordtid! Två sidofickor för extra förvaring kompletterar plagget och erbjuder funktionella och praktiska detaljer för de mer krävande trailturerna.

Explorer pad

Med sin speciella öppna cellstruktur med tre olika densiteter garanterar den utmärkt stöd över långa avstånd (60 kg / m3 för förbättrad komfort och 120 kg / m3 densitet med hög vibration och stötdämpning).

  • Thermo Dream, certifierat av Bluesign®, används från midjan och nedåt. Borstad finish, stretchig, slitstark och lättskött. Tygets konstruktion med en borstad yta i kontakt med huden garanterar utmärkt värmeisolering
  • Underben i Action Matt-material, vattentåligt till 10 000 mm vattenpelare, lufttätt, skyddar mot stänk och smuts från hjulen och är lätt att rengöra med en trasa
  • Stretchtyg på knän
  • Det inre silkegreppet håller plagget på plats och överlappar kragen på våra vinterskor och skyddar dem
  • Övre delen av bibtighten är uppbyggd med extra lätt meshtyg kombinerat med mikrofiberstöd
  • Två sidfickor för extra förvaring
  • Refelxdetaljer

Material:

Storlekar: S-3XL

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG Black
Kön Herr
Produktserie Pro


935334