NORTHWAVE EXTREME R GTX Svart 43

Cykelsko landsväg

Scantrades mcnr: 306841
Leverantörens artnr:80204030-10-43
NORTHWAVE EXTREME R GTX Svart 43 Cykelsko landsväg NORTHWAVE EXTREME R GTX Svart 43 Cykelsko landsväg
Cykelsko landsväg

NORTHWAVE EXTREME R GTX

Det här är den ultimata skon för cyklister som letar efter både komfort och prestanda. Designad för att möta de kalla vintervägarna. Tillverkad i Gore-Tex® Duratherm Kelvin-membran, för att säkerställa utmärkt andningsförmåga, vatten- och vindavvisning och för att garantera maximal komfort i alla väderförhållanden, även de mest extrema. Exceptionell kvalitet tack vare det extra fodret runt fotspetsen och det membran som används i överdelen för bättre värmeisolering. Kraftöverföringen sker med Morph Carbon AAS 12-sulan, i lätt och motståndskraftigt kol- och glasfiber, med ett styvhetsindex på 12,0.

Överdelen har den patenterade XFrame®- och överlappningskonstruktionen; gjord med de senaste innovativa materialen. Enhetligt sveper den in foten utan några tryckpunkter och hjälper till vid kraftöverföringen, samtidigt som den eliminerar spridning av energi och stickningar i foten, som ofta orsakas stängningssystem som inte garanterar entt jämt tryck. Detta är möjligt tack vare SLW3-snörningen, den enda med gradvis lossning som möjliggör millimetriska justeringar av passformen när du är på gång, även när du har handskar på.

Easyfit-kragen kombinerar den extrema flexibiliteten hos Gore-Tex Rattler-membranet med den höga värmeisoleringen hos neopren, vilket garanterar rörlighet och skydd. Inpackningen och placeringen av hälen garanteras av en anatomisk sits och en solid termoformad bricka, förutom Arctic 4Layer-sulan i Eva + aluminium + Eva + Pile för att garantera utmärkt värmeisolering. För ökad säkerhet ger de 360° reflekterande insatserna utmärkt synlighet på vägen.

Egenskaper:

  • Snörning: Skruvlock
  • Låssystem: SLW3 vridlås
  • Egenskaper: Dragögla 

 

Storlekar: 39-48

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG Black
Kön Unisex
Produktserie Landsväg
Storlek EUR 43


935405