Fibra Technical Wear marknadsförs och distribueras av Scantrade, en av nordens största leverantörer inom sport och klubbidrott. Vi har över 30 års erfarenhet av leveranser till klubbar, lag och föreningar över hela norden och har rikstäckande enheter med säljare och återförsäljare.

 

UTVECKLING OCH INNOVATION All produktutveckling av Fibra Technical Wear görs i samarbete med professionella utövare och forskargrupper. Tyngdpunkt ligger på komfort och funktionalitet, och att materialen som används har de tekniska egenskaperna som passar den individuella sporten. Produktionen sker på dedikerade fabriker som endast arbetar med tillverkning av klubbtextil och som vet vad det handlar om!

 

NORDENS STÖRSTA UTBUD Som det enda varumärket på marknaden erbjuder Fibra Technical Wear sportkläder för över 25 olika sporter! Oavsett om är gymnast, cyklist, åker skidor, spelar fotboll, orienterar eller någon annan idrott, och vill ha en enhetlig dräkt till föreningen, så löser vi det! Våra designers är alltid redo att hjälpa! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje klubb och förening så att köpa och beställa ska vara så enkelt som möjligt.

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.