UTVECKLING OCH INNOVATION All produktutveckling av Fibra Technical Wear görs i samarbete med professionella utövare och forskargrupper. Tyngdpunkt ligger på komfort och funktionalitet, och att materialen som används har de tekniska egenskaperna som passar den individuella sporten. Produktionen sker på dedikerade fabriker som endast arbetar med tillverkning av klubbtextil och som vet vad det handlar om!

 

NORDENS STÖRSTA UTBUD Som det enda varumärket på marknaden erbjuder Fibra Technical Wear sportkläder för över 25 olika sporter! Oavsett om är gymnast, cyklist, åker skidor, spelar fotboll, orienterar eller någon annan idrott, och vill ha en enhetlig dräkt till föreningen, så löser vi det! Våra designers är alltid redo att hjälpa! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje klubb och förening så att köpa och beställa ska vara så enkelt som möjligt.


 

FIBRA Mason Down Pant Marin XS

Fodrade byxor herr

Scantrades mcnr: 326786
Leverantörens artnr:571418A940XS
FIBRA Mason Down Pant Marin XS Fodrade byxor herr FIBRA Mason Down Pant Marin XS Fodrade byxor herr FIBRA Mason Down Pant Marin XS Fodrade byxor herr FIBRA Mason Down Pant Marin XS Fodrade byxor herr FIBRA Mason Down Pant Marin XS Fodrade byxor herr
Størrelsesguide
1 499,00
-+
Beställningsvara (13dagar)
21 i lager Externt (8-10 dagar leverans)

Optimal vinterbukse for kalde dager - laget i dunkvalitet, klassisk modell.

 

 

 


 

Produktinformation

Aktivitet
  • Fritid
  • Vandring
Färg ENG Navy
Kön Unisex


1092421