SIDAS TRAIL ULTRA Blå 35-36

Trailrunning löparstrumpor

Scantrades mcnr: 360309
Leverantörens artnr:CSORUTRLTR22_BLBL_01
SIDAS TRAIL ULTRA Blå 35-36 Trailrunning löparstrumpor SIDAS TRAIL ULTRA Blå 35-36 Trailrunning löparstrumpor SIDAS TRAIL ULTRA Blå 35-36 Trailrunning löparstrumpor SIDAS TRAIL ULTRA Blå 35-36 Trailrunning löparstrumpor
Tekniska, lätta och andningsbara ultralöparstrumpor designade för att stödja dina fötter under träning och tävling.

SIDAS TRAIL ULTRA SOCKS

Tekniska, lätta och andningsbara ultralöparstrumpor designade för att stödja dina fötter under träning och tävling. Faktum är att över långa avstånd gör muskeltrötthet att foten sjunker och förlängs och hälen blir känsligare. Vi har därför utvecklat en ny serie strumpor, med idrottarna från Sidas Matryx-teamet, som fungerar som ett exoskelett för att lindra effekterna av muskeltrötthet i foten under långlopp. Alla väsentliga fördelar som förväntades för ultratraillöpning integrerades sedan i sockornas design: band i hälen för att förhindra skador och trötthet, andningsförmåga i foten (där värme är viktigt) för att undvika ansamling av svett, överdimensionerad tåbox för att stödja förlängningen av din fot under loppet, 2 greppremsor för att förbättra socka/sula synergin, integrerat fotledsskydd, In&Out konstruktion för bättre kontakt med sulan och bättre sensationer, reflekterande kontrastfärg för mer synlighet vid mörkerträning. Strumporna erbjuder också bra fukt- och lukthantering tack vare Polygiene-teknologin. Denna behandling, som använder naturligt förekommande silversaltmikropartiklar, förhindrar bakterier från att spridas och växa, vilket minskar lukter från intensiv aktivitet. Strumporna håller sig fräscha och håller längre. Polygienfibrer har testats av laboratorier och är helt säkra för huden.

Stöd för mellanfot/häl: Ultrafit-teknologi, som fungerar som ett exoskelett, har utvecklats för att stödja utvecklingen av foten över långa avstånd och kompensera för muskeltrötthet. Strumporna har inbyggda hälband för att förhindra skador och trötthet.

Förbättrat grepp: 2 breda band av silikongarn för att förbättra greppet mellan sockorna och innersulorna.

Ankelskydd: denna strumpa har en integrerad skyddszon i hälområdet

 

Material:
60% polyamid, 24% multifilament polyamid, 9% elastan, 6% silikon, 1% reflekterande garn

Produktinformation

Aktivitet
  • Friidrott
  • Fritid
  • Löpning
  • Trail Running
  • Triathlon
  • Ultra Running
  • Vandring
Färg ENG Blue
Kön Unisex


1366237