NORDICA DOUBLE ROLLER SKI BAG Svart/Röd

Skidfodral för 2 par skidor

Scantrades mcnr: 174220
Leverantörens artnr:0N301802741
NORDICA DOUBLE ROLLER SKI BAG Svart/Röd Skidfodral för 2 par skidor NORDICA DOUBLE ROLLER SKI BAG Svart/Röd Skidfodral för 2 par skidor NORDICA DOUBLE ROLLER SKI BAG Svart/Röd Skidfodral för 2 par skidor NORDICA DOUBLE ROLLER SKI BAG Svart/Röd Skidfodral för 2 par skidor
Størrelsesguide
2 799,00
-+
3 i lager
Skidfodral för 2 par skidor

NORDICA DOUBLE ROLLER SKI BAG

Nordicas Double Roller Ski Bag gör det enkelt att resa. Ett stort huvudfack som rymmer upp till 2 par skidor, och det vadderade handtaget och kraftiga hjulen gör det extremt bekvämt att ta med dig skidorna vart du än behöver.

Miljövänliga materialval är viktiga för Nordica för att komma tillrätta med problemet med plastföroreningar, ett steg framåt för en bättre framtid.

Ekologiskt
För varje väska har vi använt 20-40 återvunna pet-flaskor (antal beror på modell av väska): försök att föreställa dig 40 flaskor tillsammans!

Teknologisk
Detta material har samma egenskaper och garanterar samma höga kvalitete som andra material: en väska att använda i alla situationer, även den mest utmanande!

Ett positivt budskap
En väska gjord av återvunnen och återvinningsbart material bidrar till att sprida ekologins budskap ytterligare. Du kommer att förmedla ett positivt budskap och du kommer att bidra till att göra miljön till en mer levande plats.

 

  • Storlek: 200 x 36m x 18cm
  • Volym:
  • Material: ECO-Polyester 600D TPE coating

Produktinformation

Aktivitet Alpint
Färg ENG Black/Red
Kön Unisex


465689