NORTHWAVE MAGMA XC CORE Svart 39

Cykelsko XC

Scantrades mcnr: 306422
Leverantörens artnr:80204043-10-39
NORTHWAVE MAGMA XC CORE Svart 39 Cykelsko XC NORTHWAVE MAGMA XC CORE Svart 39 Cykelsko XC NORTHWAVE MAGMA XC CORE Svart 39 Cykelsko XC NORTHWAVE MAGMA XC CORE Svart 39 Cykelsko XC
Størrelsesguide
2 599,00
-+
Inte i lager
Cykelsko XC

NORTHWAVE MAGMA XC CORE

Magma XC Core är XC- och maratonskon som är utformade för långa vinterturer. Med 200g Primaloft® -guldisolerad ECO-värmevaddering av återvunnet material, garanterar den här skon en exceptionell värmeisolering och ventilation. Tack vara det extra fodret på fotspetsen hålls fötterna varma och torra även i extremt kalla förhållanden. Den nya Easyfit-kragen garanterar skydd och en överraskande rörlighet. Kraftöverföring sker med en Jaws Carbon-förstärkt sula med ett 8,0 -styvhetsindex. Förstärkt hälkappa i naturgummi för extremt grepp på varje yta. Ovandelen har den patenterade överlappningskonstruktionen, gjord med de mest innovativa materialen, som omsluter foten jämnt utan några tryckpunkter. TPU-förstärkt spets och en bekväm och enhetlig snörning med hjälp av SLW3-spännen, vilket möjliggör en millimetrisk justering av skon på ett snabbt och enkelt sätt.

Den intergrerade hälkappan med ett fibermaterial i olika riktningar, förhindrar att hälen glider, medan Arctic 4Layer-innersulan (Eva/Aluminium/Eva/Pile) tillsammans med Lasting Board Thermal Shield (EVA/Aluminium) skapar en ännu bättre värmeisolering. För ökad säkerhet har skon reflexmaterial på utvalda ställen, för bättre synlighet på vägarna.

Egenskaper:

  • Snörning: Skruvlock
  • Låssystem: SLW3 vridllås
  • Egenskaper: Dragöglor, reflexdetaljer 

Storlekar: 37-49

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG Black
Kön Unisex
Produktserie Mountainbike
Storlek EUR 39


934750