NORTHWAVE EXTREME XC GTX Svart 43

Cykelsko XC

Scantrades mcnr: 306598
Leverantörens artnr:80204036-10-43
NORTHWAVE EXTREME XC GTX Svart 43 Cykelsko XC NORTHWAVE EXTREME XC GTX Svart 43 Cykelsko XC
Cykelsko XC

NORTHWAVE EXTREME XC GTX

De ultimata skorna för professionella cyklister som letar efter bekväma skor för att öka prestandan under sina vinterturer. Extreme XC GTX®-skorna är utformade med Duratherm Kelvin Gore-Tex®-membranet som garanterar skydd och isolering och kombinerar utmärkt andningsförmåga med ett totalt vatten- och vindskydd. Det extra fodret på skospetsen ger maximal komfort under alla väderföhållanden, även de mest extrema. Kraftöverföring ligger i Carbon XC12 -sulan, med 100% kolfiber i pedalområdet, 12,0 styvhetaindex och strategiskt placerade TPU-insatser gör skon slitstark och ger den ett bra grepp.

Ovandelen har en patenterad ultralätt X-Frame och en överlappande konstruktion, tillverkad med de mest innovativa materialen, vilket omsluter foten utan några tryckpunkter, vilket hjälper till att överföra varje watt av kraft och samtidigt som det eliminerar energispridning. Gummiförstärkningarna har blivit lättare(med 5%). De är också slitstarka och ger 360 °-skydd längs hela skonöverdelen. Ett enkelt stängningssystem med hjälp av SLW3-spännen, de enda med gradvis lossning, vilket möjliggör en millimetrisk justering av skon.

Den nya Easyfit-kragen kombinerar den extrema flexibiliteten hos Gore-Tex Rattler®-membranet med den höga värmeisoleringen av neopren, vilket garanterar rörlighet och skydd. Inpackningen och placeringen av hälen garanteras av en anatomisk sits och en solid termoformad bricka, förutom Arctic 4Layer-sulan i Eva + aluminium + Eva + Pile för att garantera utmärkt värmeisolering. För ökad säkerhet ger de 360° reflekterande insatserna utmärkt synlighet på vägen.

Egenskaper:

  • Snörning: Skruvlock
  • Låssystem: SLW3 vridlås
  • Egenskaper: Dragögla, reflexdetaljer

 

 

Storlekar: 39-48

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG Black
Kön Unisex
Produktserie Mountainbike
Storlek EUR 43


934928