NORTHWAVE*KINGROCK PLUS GTX Svart 41

Cykelsko Trail AM

Scantrades mcnr: 318465
Leverantörens artnr:80224001-05-41
NORTHWAVE*KINGROCK PLUS GTX Svart 41 Cykelsko Trail AM NORTHWAVE*KINGROCK PLUS GTX Svart 41 Cykelsko Trail AM NORTHWAVE*KINGROCK PLUS GTX Svart 41 Cykelsko Trail AM

NORTHWAVE KINGROCK PLUS GTX

Kingrock GTX, All Mountain/Enduro skon för den kalla årstiden. Modellen är resultatet av teknisk forskning och ständigt arbete med de bästa gravity-åkarna. Varför skulle du kompromissa om du kan få mer? Lera, regn och snö kommer bli delar av det roliga. Vibram ® Wolftrax-clipless sula och Gore-Tex ® Koala-membran gör den till den ultimata skon.

Vibram ® Wolftrax-clipless sula är designad för att stärka dragkraft och bromsning och ger ett oöverträffat grepp på både våta och torra underlag. Termosvetsad lagerkonstruktion ger överlägset skydd med minimerad tjocklek och vikt. Det lilla inlägget i TPU gör skorna slitstarka och skyddar från stötar. Dubbelstängningssystem som kombinerar kardborreband med SLW3. Detta gör det enkelt att styra tryckfördelningen på den övre delen av foten, för att undvika onödiga klämpunkter och hotspots under cykling. Kombon fungerar perfekt på hela foten. Easyfit-kragen kombinerar den extrema elasticiteten med hög värmeisoleringen av neopren, ökad rörlighet och skydd. Membranet är tillverkat med Koala Gore-Tex® för att kombinera utmärkt andningsförmåga med totalt vatten- och vindmotstånd, vilket passar i alla väderförhållanden.

Egenskaper:

  • Snörning: Skruvlock
  • Låssystem: SLW3 vridås och kardborreband
  • Egenskaper: Dragögla

Storlekar: 37-47

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG Black/brown
Kön Unisex
Produktserie
  • Gravel
  • Mountainbike
Storlek EUR 41


1065236