NORTHWAVE CROSSLAND PLUS Svart 42

Cykelsko Flat

Scantrades mcnr: 329040
Leverantörens artnr:80233003-10-42
NORTHWAVE CROSSLAND PLUS Svart 42 Cykelsko Flat NORTHWAVE CROSSLAND PLUS Svart 42 Cykelsko Flat
Cykelsko Flat

NORTHWAVE CROSSLAND PLUS

Denna platta sko är precis vad du behöver för din enklare cykling. Designad med dina cykeläventyr i åtanke, nya CROSSLAND PLUS är en helt ny cykelsko speciellt specificerad för platta pedaler. Med en Vibram Volt-sula med en bred platt yta framtill samt en räfflad sula, så kommer denna sko kommer att vara perfekt på dina cykelturer. Den helt nya X-Dial SLW6 med SBS (steg-för-steg) mikrojustering kommer att se till att du känner dig som ett med din cykel. Kontroll och komfort ger din cykelstil den push den behöver.

Den nya X-Dial SLW6 med SBS (steg-för-steg) mikrometriskt justeringssystem garanterar en snabb och exakt stängning. Ett snabbt klick på låset/ratten räcker för att omedelbart reglera passformen. Dessutom låter den ergonomiska avdragaren och FAST-OUT-kabelfrigöringssystemet dig snabbt och enkelt ta av skon i slutet av en åktur. Allt du behöver göra är att dra försiktigt i avdragaren och trycka lätt med vristen på plösen för att få skon att öppnas helt.

Den platta Vibram Volt-sulan har designats för att levererar höga säkerhetsnivåer och säkerställer lätta tramp på platta pedaler. Det bredare främre området och räfflor på hälzonen gör att denna sula ger ett bra pedalgrepp och fungerar i vilken terräng som helst EVA-mellansulan är en garanti för lätt vikt och stötdämpning Ovandeln är gjord av ventilerande mesh medanti-slitnings TPU-insatser.

Storlekar: 36-48

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG Black
Kön Unisex
Produktserie Mountainbike
Storlek EUR 42


1096494