ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270

Inlines Speed herr

Scantrades mcnr: 358154
Leverantörens artnr:07222200100270
ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270 Inlines Speed herr ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270 Inlines Speed herr ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270 Inlines Speed herr ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270 Inlines Speed herr ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270 Inlines Speed herr
FärgSvart
ROLLERBLADE REVV BOA 125 Svart 270 Inlines Speed herr
Størrelsesguide
6 999,00
-+
1 i lager

 3-hjulig fart-inlines med carbonskal för lägre vikt och BOA-spänne för snabb snörning. 125mm hjul för extra fart.

ROLLERBLADE REVV BOA 125

REVV BOA® 125 är den ultimata hybridskridskon för att överbrygga den konkurrenskraftiga fitnesskategorin med racing. Gjord för maraton, halvmaraton och distansskridskoåkning med fart, kolfiberskalet maximerar effektivitet och balans medan den anatomiska, ventilerade stoppningen och Rapture-plösen säkerställer att dina fötter får bästa komfort. BOA® Fit System ger en mikrojusterbar precisionspassning med en enkel vridning av ratten, och manschettprofilen är lägre för en strömlinjeformad passform utan att kompromissa med stödet. Footboard Sizer ger två storlekar i en skridsko. Det gör det möjligt för skridskoåkare att sätta in ett mellaninlägg under innersulan för att skapa en bättre passform med bättre prestanda eller ta bort den för att passa den större storleken för mer utrymme i sina skridskor. REVV BOA® 125 är gjord för dem som vill uppnå tävlingsmål, samtidigt som de bibehåller en bekväm, justerbar passform.


Fördelar:
• CARBON VENTED SHELL - Det anatomiska, premiumfodret med ventilerad sula maximerar kraftöverföringen med sin högre skalprofil och design. Rapture 3D-designplösen ger en konturpassning som sveper runt foten med bättre flex, artikulation och stöd.


• BOA® FIT SYSTEM - Detta mångsidiga prestandapassformssystem är världskänt och konstruerat för att hålla dig igång. BOA® Fit System ger en mikrojusterbar precisionspassform snabbt och utan ansträngning. Tryck bara på ratten för att koppla in systemet och vrid den för att dra åt. Dra upp den för att frigöra när du åkt klart.


• EXTRUDERAD ALUMINIUM RIVAL RAM 325 mm/12,8" - Ökar hastighet och manövrerbarhet med en idealisk blandning av flexibilitet och styvhet. Justerbar i sidled för att optimera balansen för olika ställningar och viktfördelning.


• HYDROGEN 125mm/85A-HJUL - Tillverkade i USA med en egenutvecklad uretanformel för att ge oöverträffad prestanda med mindre vibrationer, lägre slitage och bättre rullning. Twincam ILQ-9 Classic Plus-kullager säkerställer en snabbare och mjukare spinn.

 

Storlekar:  23.0-31.0

Produktinformation

Aktivitet Fritid
Färg ENG Black
Kön Herr


1360744