SIDAS RACE BOOT BAG 60L Svart

Ryggsäck för pjäxor och utrustning

Scantrades mcnr: 351678
Leverantörens artnr:ASACSKBB60RACE24
SIDAS RACE BOOT BAG 60L Svart Ryggsäck för pjäxor och utrustning SIDAS RACE BOOT BAG 60L Svart Ryggsäck för pjäxor och utrustning SIDAS RACE BOOT BAG 60L Svart Ryggsäck för pjäxor och utrustning SIDAS RACE BOOT BAG 60L Svart Ryggsäck för pjäxor och utrustning
Størrelsesguide
1 699,00
-+
Beställningsvara (34dagar)
Torkpåsar till skor & kängor

SIDAS RACE BOOT BAG 60L

60-liters förvaringsväska för skidtillbehör (pjäxor, hjälm, handskar, goggles, mm), perfekt för skidåkare och unga skidklubbmedlemmar. Designade av racers för racers, har insidan och förvaringsutrymmena noggrant utformats för enkel användning och tillgång till all din utrustning, från hjälm till pjäxor och goggles, plus livets väsentliga saker som dina nycklar, plånbok och telefon, allt i en mycket kompakt volym. Tillverkad av ripstop-polyester och 900D polyester, är den extremt rivtålig och har vattentäta paneler, extra viktig när du använder väskan under träningspass där väskan lämnas ute i snön. Svart med racingfärgerna som används av Sidas bästa racers. Väskan har även en extern etikett för enkel identifiering och id-märkning.

Fördelar: Byggd för att klara kraven från extrem skidracing: Vi har valt material som står emot de tuffa förhållanden som pjäxväskor ofta möter, som snö, bussar och flygplansbagageutrymmen och vassa stålkanter från skidorna.

Optimerad volymdesign: Denna väska har en optimerad design och förvaringsfack som är lämpliga för både racingtillbehör och friåkningsutrustning, vilket ger gott om utrymme i en kompakt väska, så att endast en väska behövs.

Konstruktion:
- Polyester ripstop
- Polyester 900D

 

Storlek: 36 x 60 x 36 cm

Material: Polyester Ripstop 600D, Polyester 900 D Tarpee Tyg

Produktinformation

Aktivitet Vandring
Färg ENG Black