THERM-IC REFRESHER Svart/Blå

Sko- och pjäxtork med UV-ljus

MC nr: 201733
Alt. varunr:T48-0100-001
THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus THERM-IC REFRESHER Svart/Blå Sko- och pjäxtork med UV-ljus
999,00
-+
Obekräftad2022-09-30

THERM-IC REFRESHER

Therm-ic Refresher torkar alla typer av skor, stövlar och pjäxor snabbt och effektivt. Den kompakta och tystgående torkaren har UV-ljus som reduserar bakterier och tar bort dålig lukt. Smart USB-ladduttag på ovansidan så du kan ladda din telefon eller läsplatta samtidigt som pjäxorna torkar. Perfekt om det är ont om eluttag. En måste-ha-produkt i alla hem. Finns även med 12 v för bil, husvagn och båt.

 

  • Torkar alla typer och storlekar av skor, pjäxor, kängor och stövlar
  • Kompakt och tystgående
  • Reduserar bakterier med UV-ljus
  • Tar bort dålig lukt
  • Timer för 1, 3 eller 6 timmar
  • USB ladd-uttag
  • 230 V

 

(OBS! Du kan inte ladda din Refresher via USB ladd-uttag, denna port är endast för extern laddning av t.ex telefon)

Använd alltid Therm-ic Care-produkter efter din sportaktivitet. Therm-ic Care-produkter minskar risken för uppkomst av bakterier och dålig lukt. Pjäxor, stövlar, skridskor, handskar och alla sorters sportskor kommer att vara torra, uppvärmda och klara för användning på bara några timmar.

590811