THERM-IC S.E.T® BASELAYR M+BP Svart L/XL

Set eluppvärmd tröja+Bodypack herr

Scantrades mcnr: 338116
Leverantörens artnr:T47-3200-100_03
THERM-IC S.E.T® BASELAYR M+BP Svart L/XL Set eluppvärmd tröja+Bodypack herr THERM-IC S.E.T® BASELAYR M+BP Svart L/XL Set eluppvärmd tröja+Bodypack herr THERM-IC S.E.T® BASELAYR M+BP Svart L/XL Set eluppvärmd tröja+Bodypack herr
Set eluppvärmd tröja+Bodypack herr

THERM-IC S.E.T® ULTRA WARM BASELAYER MEN + Bodypack 

När du ger dig ut på ett äventyr är lager-på-lager nyckeln till att skydda dig från väder och vind. Beroende på aktiviteten och väderförhållandena kan det dock vara svårt med lager-på-lager för att kunna reglera kroppstemperaturen. För att dina äventyr inte ska behöva begränsas har Therm-ic utvecklat en andningsbar, eluppvärmd underställströja som gör att du kan hålla fokus på det som verkligen betyder något.

Tröjan kombinerar innovativ S.E.T.® värmeteknik med termoreglerande sticktekniker för att säkerställa ett perfekt kroppsmikroklimat och eliminera behovet av extra lager, för större rörelsefrihet. Den tunna och elastiska S.E.T®-värmeslingan har placerats på delar av ryggen för att skydda mot kylan. Ansluten till S.E.T.® Body Pack sprider värmeledningssystemet effektivt värme över ryggen för större komfort.

De värmeisolerande strukturerna och de andningsbara systemen har strategiskt placerats för att fungera till stöd för S.E.T.®-tekniken. I magområdet absorberar Moisture-Vent Technology fukt från huden och transporterar den till basskiktet genom mikrokanaler, vilket gör att fukten kan komma ut, vilket i sin tur håller dig torr. Buffer-Cones på axlar och armbågar ger bättre värmekontroll och utmärkt isolering. Denna tredimensionella stickteknik fångar upp uppvärmd luft i buffertkonerna och skapar en buffertzon för att skydda mot kyla.

Fördelar: Den tunna, elastiska S.E.T®-värmelinjen har placerats på ryggen för att skydda överkroppen mot nedkylning.

Isolering: Buffer-konerna på axlarna och armbågarna ger bättre värmeontreoll och utmärkt isolering. Denna tredimensionella stickteknik fångar upp uppvärmd luft i buffertkonerna och skapar en buffertzon för att skydda mot kyla.

Andningsbar: I magområdet absorberar Moiture-Vent Technology fukt från huden och transporterar den till basskiktet genom mikrokanaler, vilket gör att fukten kan komma ut, vilken håller dig torr.

 

Storlekar Herr:  S/M - L/XL - XXL - XXXL (finns även i damstorlekar)

Material: 76% polyamid, 18% polypropen, 6% elastan

 

Body Pack: Body-Pack-batteriet är specialutvecklat för att vara kompatibelt med Thermic's S.E.T® Baselayer eluppvärmda underställ. Den är smal och kompakt och fästs på framsidan av underställets överdel med tryckknappar, dold i en ficka för ökad komfort.
Med 3 värmenivåer kan värmen justeras med en enkel knapptryckning. Den medföljande USB-laddaren passar alla adaptrar med USB-kontakt och gör att du snabbt kan ladda batteriet.

 

Kapacitet Body-pack batteri för S.E.T® Baselayer:

Heat level

Body Pack

1

4h 30m

2

3h 15m

3

2h

- OBS! Batteriet måste tas bort före tvätt !

- Väggplugg för USB-laddkabel köpes separat (ingår ej)

 

Produktinformation

Aktivitet
  • Alpint
  • Fritid
  • Jakt
  • Längdskidor
  • Polis/militär
  • Vandring
Färg ENG Black
Kön Herr


1306559