THERM-IC S.E.T® NORDIC SOCK Svart 42-44

Värmestrumpor (utan batterier)

Scantrades mcnr: 350399
Leverantörens artnr:T45-3100-003_04
THERM-IC S.E.T® NORDIC SOCK Svart 42-44 Värmestrumpor (utan batterier) THERM-IC S.E.T® NORDIC SOCK Svart 42-44 Värmestrumpor (utan batterier) THERM-IC S.E.T® NORDIC SOCK Svart 42-44 Värmestrumpor (utan batterier) THERM-IC S.E.T® NORDIC SOCK Svart 42-44 Värmestrumpor (utan batterier)
Värmestrumpor för längdskidåkning.

THERM-IC ULTRA WARM NORDIC SKI SOCKS S.E.T.®

Tunna, tekniska värmestrumpor designade för längdskidåkning i mycket kalla klimatförhållanden.

Strumpans slimmade design, i kombination med S.E.T®-teknik, säkerställer att passformen i pjäxorna inte förändras för maximal komfort och känsla. Den tunna (endast 2mm tjock) S.E.T®-värmeslingan är diskret integrerad i strumpan för att ge subtil värme runt tårna, utan att påverka strumpans passform i skon. Dessutom ser polyamidfibrerna, som stramar runt foten och benet, till att strumpan sitter tätt och stödjer foten under träning.

Strumporna innehåller 40% merinoull, som erbjuder utmärkt värmeisolering och fukthantering. Merinoull reglerar temperatur och luftfuktighet och andas och isolerar. Faktum är att den kan absorbera upp till 33% av sin egen vikt i fukt innan den känns våt och håller huden varm och torr. Det fungerar som ett isolerande skikt som erbjuder optimal värmeisolering.

 

Fördelar:

Komfort: designen som inkluderar förstärkningar i häl- och tåområdena för ännu mer komfort.

Tunt värmeelement: Den tunna (endast 2mm tjock) S.E.T®-värmeslingan fördelar värmen jämnt och subtilt runt tårna, vilket ger upp till 9 timmars värme, beroende på vilken typ av batteri du väljer att köpa till.

Merinoull: erbjuder utmärkt isolering och fukthantering. Merinoull reglerar temperatur och luftfuktighet och andas och isolerar. Faktum är att den kan absorbera upp till 33% av sin egen vikt i fukt innan den känns våt och håller huden varm och torr.

 

Storlekar: 35-36 / 37-38 / 39-41 / 42-44 / 45-47

Material: 69% Polyamid, 40% Merinoull, 2% Elastan

 

Tvättråd:

  • Tvättbara upp till 30 grader och lätt centrifugering
  • Inget sköljmedel eller blekmedel
  • Tvättas med fördel i tvättpåse för bästa skydd

Produktinformation

Aktivitet
  • Alpint
  • Fritid
  • Jakt
  • Längdskidor
  • Polis/militär
  • Vandring
Färg ENG Black/Red
Kön Unisex