UMBRO Sublime LS Jsy Grön M

Matchtröja lång ärm

MC nr: 183371
Alt. varunr:171031A900M
UMBRO Sublime LS Jsy Grön M Matchtröja lång ärm UMBRO Sublime LS Jsy Grön M Matchtröja lång ärm UMBRO Sublime LS Jsy Grön M Matchtröja lång ärm UMBRO Sublime LS Jsy Grön M Matchtröja lång ärm

UMBRO SUBLIME LS JERSEY

Matchtröja med lång ärm. Quick Dry material som torkar snabbt och transporterar bort svett. Teknisk stretchkvalitet med elastiska egenskaper som behåller passformen tvätt efter tvätt. Minimalt med sömmar, perfekt vid tryck av logotyper. Umbrologo på bröst och i nacke. Praktisk namnlapp i sidan. Ribbstickad hals.

Material:

100% Polyester.

Umbro Sublime är vår ultimata klubbkollektion. Vi sammanför vårt stolta förflutna med det moderna och ger ditt lag en helt ny produkt, men med klassiska inslag. Umbro Sublime är utformad för att göra livet lättare för alla idrottare klubbar vi har i vår familj. Vi skräddarsyr lösningar så att de flesta utövare kan få den utrustning de behöver.

Under utvecklingen av Umbro Sublime har våra designers utgått från klubbarnas längtan efter den klassiska dräktens uttryck. Syftet har varit att ta upp de traditionella och eleganta som sporten står för. Klassisk design med framtida behov har skapat Umbro Sublime-kollektionen som den är idag.

 

508308