UMBRO Sublime Trn Jacket Jr Blå 140

Träningsjacka

MC nr: 183679
Alt. varunr:171004J920140
UMBRO Sublime Trn Jacket Jr Blå 140 Träningsjacka UMBRO Sublime Trn Jacket Jr Blå 140 Träningsjacka UMBRO Sublime Trn Jacket Jr Blå 140 Träningsjacka UMBRO Sublime Trn Jacket Jr Blå 140 Träningsjacka UMBRO Sublime Trn Jacket Jr Blå 140 Träningsjacka

UMBRO SUBLIME TRN JACKET JR

Fjäderlätt träningsjacka i tekniskt Quick Dry material som andas och transporterar bort fukt från kroppen. Ventilationskanaler i ryggen, dragsko i midjan. Dragkedjor i kontrastfärg med funktionellt skydd för skav mot hakan. Umbro-logo på bröst och i nacken. Två sidofickor med dragkedja. Praktisk namnlapp i sidan.

Material:

100% Polyester.

Umbro Sublime är vår ultimata klubbkollektion. Vi sammanför vårt stolta förflutna med det moderna och ger ditt lag en helt ny produkt, men med klassiska inslag. Umbro Sublime är utformad för att göra livet lättare för alla idrottare klubbar vi har i vår familj. Vi skräddarsyr lösningar så att de flesta utövare kan få den utrustning de behöver.

Under utvecklingen av Umbro Sublime har våra designers utgått från klubbarnas längtan efter den klassiska dräktens uttryck. Syftet har varit att ta upp de traditionella och eleganta som sporten står för. Klassisk design med framtida behov har skapat Umbro Sublime-kollektionen som den är idag.

 

510656