SIDAS ENDURANCE RAC.KNEE Svart/Gul 35-36

Löparstrumpor knähöga

Scantrades mcnr: 332621
Leverantörens artnr:CSORUREDKN21_BKYE_1
SIDAS ENDURANCE RAC.KNEE Svart/Gul 35-36 Löparstrumpor knähöga SIDAS ENDURANCE RAC.KNEE Svart/Gul 35-36 Löparstrumpor knähöga SIDAS ENDURANCE RAC.KNEE Svart/Gul 35-36 Löparstrumpor knähöga
Höga löparstrumpor med progressiv vadkompression, designade för att ge dig bättre uthållighet under långdistanslopp och intensiv träning.

SIDAS ENDURANCE RACING KNEE SOCKS

Höga löparstrumpor designade för att ge dig bättre uthållighet. Tekniska strumpor som är byggda för att förbättra känslan och prestandan hos löparna under långdistans; den progressiva kompressionen över vaden stabiliserar muskeln och hjälper den att återhämta sig. Stickkonstruktionen runt fötterna är mycket tunn och slitstark, och maximerar känslan i foten mot innersulorna. De 3 silcionbanden runt foten säkerställer att strumpan sitter på plats och inte kanar ner.

Progressiv vadkompression: En progressiv vadkompression stabiliserar muskeln under löpning och hjälper dig med återhämtningen under och efter löpningen genom att påverka blodkompressionen i den nedre delen av benet.
Tunn och stark: Strumporna har en mycket tunn konstruktion tack vare vår synergipassform, den är en av de lättaste i sin kategori. Den är gjord av mycket högkvalitativt garn som gör den slitstark och hållbar.
Siliconband: Tre band av silikongarn läggs till strumpkonstruktionen för att förbättra greppet mellan sockorna och innersulorna för att håla strumpan på plats under hela träningen.

 

Storlekar: 35-36, 37-38, 39-40, 40-41, 42-43, 44-46, 47-49

 

Produktinformation

Aktivitet
  • Friidrott
  • Fritid
  • Löpning
  • Trail Running
  • Triathlon
  • Ultra Running
  • Vandring
Färg ENG Black/Yellow
Kön Unisex


1212828