SIDI WIRE 2S WOMAN Vit/Svart 40

Cykelsko landsväg dam

Scantrades mcnr: 350383
Leverantörens artnr:CWIRE2SWBINE40
SIDI WIRE 2S WOMAN Vit/Svart 40 Cykelsko landsväg dam SIDI WIRE 2S WOMAN Vit/Svart 40 Cykelsko landsväg dam SIDI WIRE 2S WOMAN Vit/Svart 40 Cykelsko landsväg dam SIDI WIRE 2S WOMAN Vit/Svart 40 Cykelsko landsväg dam SIDI WIRE 2S WOMAN Vit/Svart 40 Cykelsko landsväg dam
Cykelsko för landsväg, kommer med all stabilitet och kraft en landsvägscyklist behöver.

SIDI WIRE 2S WOMAN

Cykelsko för landsväg, kommer med all stabilitet och kraft en landsvägscyklist behöver.

A SOLID EMBRACE - håller foten stabilt i alla situationer, med Firmor-teknik för otrolig kontroll t.o.m på de mest utmanande banorna.

OUR DIALING SYSTEM : IT'S ANOTHER WORLD - Plast? Nej. Vårt egenutvecklade låssystem har utvecklats i över 30 år, och det är tillverkat av högdensitetsharts och kabeln i Dyneema®, den starkaste och lättaste fibern på jorden. Varför? För vi gillar saker som håller, som tar dig till slutet av din åktur. Vi uppfann systemet på 90-talet, och fortsätter utvecklingen varje dag för att uppnå fulländning.

UNIQUELY DIFFERENT : FOR ANYONE - Vårt mikrometriska lås-strap och låssystem ger individuell anpassning möjlig på ett ögonblick.

MADE TO POWER UP - Den första cykelskon med carbonfibersula var en Sidi, år 2002. Sedan den dagen har vi tagit Carbon till högsta nivå med de renaste fibrerna och om vi får bestämma, föredrar vi en handvävd process. Det är därför våra sulor aldrig kompromissar, och de överför all kraft. Med Stiffness 12-sula är det jobbet gjort.

BUILT TO LAST, IT'S A SIDI - Bra produkter håller över tid, så är det bara, punkt! Det är därför vi väljer de bästa materialen och gör alla delar utbytbara, så att du kan behålla din älskade skor så länge du vill.  

Storlekar: dam 38-43

Produktinformation

Aktivitet Cykel
Färg ENG White/Black
Kön Dam
Produktserie Landsväg
Storlek EUR 40


1337820