SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L

Termos-mugg i rostfritt stål

Scantrades mcnr: 355855
Leverantörens artnr:8973.10
SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L Termos-mugg i rostfritt stål SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L Termos-mugg i rostfritt stål SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L Termos-mugg i rostfritt stål SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L Termos-mugg i rostfritt stål SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L Termos-mugg i rostfritt stål SIGG NESO CUP Pure Ceram Vit 0,3 L Termos-mugg i rostfritt stål
Størrelsesguide
289,00
-+
17 i lager

 

SIGG NESO CUP 0,3 L

Engångsmuggar är slöseri och inte bra för naturen - skaffa en återanvändbar mugg från SIGG istället! NESO CUP med Noble Pure Ceram-beläggning och modern design garanterar en äkta dryckesupplevelse. Nya Neso Cup är den bästa av alla världar. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål och belagt med Pure Ceram-lager på inner- och ytterväggen, den bevarar den naturliga smaken och lukten av alla varma eller kalla drycker och är motståndskraftig mot syror. Tack vare den vakuumisolerade, kopparbelagda dubbelväggskonstruktionen bränner du inte fingrarna - inte ens med mycket varma drycker! Den isolerande effekten säkerställer också att ingen fukt kondenseras på koppens yttervägg. Dessutom minimerar den skyddande locköppningen risken för spill.

STAPELBAR. Viktig detalj - Neso Cup kan enkelt staplas i varandra för att spara plats på dina kökshyllor! Unna dig själv och miljön med en av våra nya Neso-koppar i storlek 0,3 L eller 0,4 L och överge papperskaffe- och tekopparna idag och för alltid!

IDEALISK FÖR BÅDE VARMA OCH KALLA DRYCKER. Tack vare den vakuumisolerade, kopparbelagda dubbelväggskonstruktionen håller NESO din dryck varm eller kall. Med kalla drycker kondenserar ingen fukt på ytterväggen, och även med mycket varma drycker bränner du aldrig fingrarna.

ÄKTA DRICKUPPLEVELSE. Konceptet bakom dessa muggar kallas "Pure Ceram": en beläggning på både insidan och ytterväggen, vilket skapar känslan av en keramisk kopp. Det bevarar den naturliga smaken och aromen från alla varma eller kalla drycker, är motståndskraftig mot syror och säkerställer en optimal dricksupplevelse.

MUGGEN ATT TA MED ÖVERALLT. På samma sätt som vanliga pappersmuggar du får på bensinmacken har NESO-koppen en liten dricksöppning som minimerar risken för spill - särskilt när du är på språng.

Välj storlek och färg och njut av en kopp med din favoritdrink med vänner på picknick, trädgårdsfesten eller under en lunchpaus i parken. Genom att undvika engångsmuggar gör du också något bra för miljön! Neso Cup är enkel att rengöra, diskmaskinssäkra och är trogna följeslagare i många år!

 

 • Volym 0,3 liter
 • Designad i Schweiz
 • Läcker inte
 • För både varma & kalla drycker
 • Godkänd för mat
 • BPA free
 • Tål maskindisk

 

Storlek:

Höjd 12,1cm / Diameter 8,3cm / Vikt 180gr

 

Förpacknigsstorlek för butik:  6 st/låda

Produktinformation

Aktivitet
 • Fritid
 • Jakt
 • Studio/Fitness
 • Vandring
Färg ENG White
Kön Unisex


1350728