UMBRO

Det brittiska sportvarumärket Umbro grundades år 1924 av ”the Humphrey Brothers”. Fokus låg på fotboll och när Manchester City bara tio år senare vann FA Cupen i matchställ från Umbro, blev det givetvis en stor händelse. Fler milstolpar passerades. 1966 vid fotbolls-VM på hemmaplan då femton av sexton deltagande lag bar Umbro-plagg, 1959 när första replikapaketet lanserades och 1985 när sortimentet kompletterades med fotbollsskor. Varumärket är fortfarande starkt koncentrerat på fotboll och Umbro sponsrar klubblag och landslag över hela världen. Flera andra lagsporter som handboll och innebandy är nu också stora och viktiga målgrupper.

 

Scantrade i Sverige och Norge samarbetar med över 900 klubbar, i huvudsak inom fotboll, handboll och innebandy. Vi servar med de bästa Umbroprodukterna för match, träning och övriga aktiviteter inom respektive sport.

 

 
UMBRO MEDUSAE 3 ELITE

UMBRO UX ACCURO 3 - Vi på Umbro gillar när en innovation är på riktigt och enkel att förstå, så när vi säger att en sko är konstruerad för kontroll så är den det, vi snackar inte bara. Om du under en match har massor av bollkontakt, springer flera kilometer och samtidigt vill ha ultimat kontroll samt bästa komfort så har vi skon för dig. Det senaste tillskottet är UX Accuro 3, speciellt konstruerad med D3O-teknik, första gången den har använts i en fotbollsko. D3O är en globalt patenterad och märkesbaserad teknik som tillämpas i skyddsprodukter som används av militär, polis och inom industri. Genom att använda tekniken i fram- och mellanfoten av skon kan vi öka mängden energi som släpps ut när en spelare tar emot bollen och därigenom förbättra kontrollen. Det är som att bollen sugs till foten vid bollmottagningen och du får maximal kontroll redan vid första touch. En mängd geniala tekniska funktioner har byggts in i skon, inklusive en U-fit krage för att säkerställa stabilitet och stöd runt hälen och Memory Flex-tekniken, så att skon fungerar i samband med fotens naturliga rörelse. En unik Pro Stance yttersula ger komfort och uthållighet över långa avstånd. UX Accuro 3 Limited Edition finns nu tillgänglig i en iögonfallande orange färg inspirerad av D3O-tekniken. Motståndarna kommer inte att kunna ta ögonen från dem när du tar dribblar bollen förbi dem.

UX ACCURO 3 PRO FG Limited Edition är tillgänglig för köp nu!

 

 

 

 

AKTUELLA PRODUKTER !

 

 

 

Internationellt

Hemsida:  http://www.umbro.com/

 

Privatperson?

Är Du privatperson och vill handla våra produkter? Vi samarbetar med de flesta sporthandlare i Sverige, både lokala handlare och större kedjor. Kontakta din närmaste butik för mer information, eller vår hjälpsamma kunderservice på email info@scantrade.se .

 

 

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.