UMBRO

Det brittiska sportvarumärket Umbro grundades år 1924 av ”the Humphrey Brothers”. Fokus låg på fotboll och när Manchester City bara tio år senare vann FA Cupen i matchställ från Umbro, blev det givetvis en stor händelse. Fler milstolpar passerades. 1966 vid fotbolls-VM på hemmaplan då femton av sexton deltagande lag bar Umbro-plagg, 1959 när första replikapaketet lanserades och 1985 när sortimentet kompletterades med fotbollsskor. Varumärket är fortfarande starkt koncentrerat på fotboll och Umbro sponsrar klubblag och landslag över hela världen. Flera andra lagsporter som handboll och innebandy är nu också stora och viktiga målgrupper.

 

Scantrade i Sverige och Norge samarbetar med över 900 klubbar, i huvudsak inom fotboll, handboll och innebandy. Vi servar med de bästa Umbroprodukterna för match, träning och övriga aktiviteter inom respektive sport.

 

 
UMBRO MEDUSAE 3 ELITE

Innovation och läderskor har alltid varit en del av Umbros DNA - den ikoniska Speciali-skon var den lättaste i världen när den släpptes 1992. Nya Medusae 3 Elite kombinerar dessa två egenskaper och skapar den första snörningsfria skinnskon, som kombinerar känsla och fart från tidigare generationer av Medusae med en innovativ ovandel i skinn. Den iögonfallande nya ovandelen är utvecklad efter omfattande tester med professionella spelare, som letat efter en lättare sko med bättre känsla och precision för bollen. En 2 år lång utvecklingsperiod vigdes åt att avlägsna allt som inte tillförde komfort, förbättrade passformen eller ökade känslan. Resultatet blev en sofistikerad skinnsko med passform för den moderna fotbollen - Medusae 3 Elite. Förutom den unika ovandelen har skon också en tekniskt stickad krage som ger en omslutande passform och förenklar isättning av foten, plus att den ger stabilitet i hälpartiet när spelet blåses igång. Vadderade zoner i kragen och runt hälen erbjuder extra säkerhet och komfort. Yttersulan är en uppgradering av Sprint+ sulan (som tidigare endast funnits på Umbro Velocita 4). Denna lätta Pebax-yttersula använder unik dobbform och dobbplacering för att maximera grepp, fäste och komfort, baserat på analys av tryckpunkter hos spelare i deras spelrörelser.

Medusae 3 Elite är en modern, innovativ sko, men det finns några fina finesser till Umbros arv i den också. Flexe-områdena i framfoten är ett arv från Speciali - en liten hyllning till Medusaeas andliga förfader. Lanseringsfärgen svart/vit/grön är en klassisk Umbrokombination för en sko som andas stil och elegans.

 

Spelare som Ashlyn Harris har redan gett nya Medusae 3 Elite en rivstart under denna veckas internationella matcher. Vill du lägga händerna på ett eget par? Den 19 oktober börjar försäljningen.  Men du måste vara snabb, den kommer i väldigt begränsat antal.

 

 

 

 

AKTUELLA PRODUKTER !

 

 

 

Internationellt

Hemsida:  http://www.umbro.com/

 

Privatperson?

Är Du privatperson och vill handla våra produkter? Vi samarbetar med de flesta sporthandlare i Sverige, både lokala handlare och större kedjor. Kontakta din närmaste butik för mer information, eller vår hjälpsamma kunderservice på email info@scantrade.se .

 

 

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.