UMBRO Sublime Shorts Vit XS

Kortbyxa match/träning

Scantrades mcnr: 183499
Leverantörens artnr:171032A810XS
UMBRO Sublime Shorts Vit XS Kortbyxa match/träning UMBRO Sublime Shorts Vit XS Kortbyxa match/träning UMBRO Sublime Shorts Vit XS Kortbyxa match/träning UMBRO Sublime Shorts Vit XS Kortbyxa match/träning

UMBRO SUBLIME SHORTS

Kortbyxa i Quick Dry material som torkar snabbt och transporterar bort svett. Teknisk stretchkvalitet med elastiska egenskaper som behåller passformen tvätt efter tvätt. Resår och snörning i midjan. Innerbyxa för bästa komfort. Praktisk namnlapp i sidan.

Material:

100% Polyester.

Umbro Sublime är vår ultimata klubbkollektion. Vi sammanför vårt stolta förflutna med det moderna och ger ditt lag en helt ny produkt, men med klassiska inslag. Umbro Sublime är utformad för att göra livet lättare för alla idrottare klubbar vi har i vår familj. Vi skräddarsyr lösningar så att de flesta utövare kan få den utrustning de behöver.

Under utvecklingen av Umbro Sublime har våra designers utgått från klubbarnas längtan efter den klassiska dräktens uttryck. Syftet har varit att ta upp de traditionella och eleganta som sporten står för. Klassisk design med framtida behov har skapat Umbro Sublime-kollektionen som den är idag.

 

Produktinformation

Aktivitet
  • Fotboll
  • Fritid
  • Handboll
  • Löpning
Kön Herr
Produktserie Sublime


509263