UMBRO UX Accuro III Pro FG Svart 42,5

Fotbollsko fasta dobbar

Scantrades mcnr: 258181
Leverantörens artnr:81533U09042,5
UMBRO UX Accuro III Pro FG Svart 42,5 Fotbollsko fasta dobbar UMBRO UX Accuro III Pro FG Svart 42,5 Fotbollsko fasta dobbar UMBRO UX Accuro III Pro FG Svart 42,5 Fotbollsko fasta dobbar UMBRO UX Accuro III Pro FG Svart 42,5 Fotbollsko fasta dobbar
999,501 999,00 Kampanjpris
Rek.pris 1 999,00
-+
9i lager

UMBRO UX ACCURO III PRO FG

Vi på Umbro gillar när en innovation är på riktigt och enkel att förstå, så när vi säger att en sko är konstruerad för kontroll så är den det, vi snackar inte bara.

Om du under en match har massor av bollkontakt, springer flera kilometer och samtidigt vill ha ultimat kontroll samt bästa komfort så har vi skon för dig. Det senaste tillskottet är UX Accuro 3, speciellt konstruerad med D3O-teknik, första gången den har använts i en fotbollsko.

D3O är en globalt patenterad och märkesbaserad teknik som tillämpas i skyddsprodukter som används av militär, polis och inom industri. Genom att använda tekniken i fram- och mellanfoten av skon kan vi öka mängden energi som släpps ut när en spelare tar emot bollen och därigenom förbättra kontrollen. Det är som att bollen sugs till foten vid bollmottagningen och du får maximal kontroll redan vid första touch.

En mängd geniala tekniska funktioner har byggts in i skon, inklusive en U-fit krage för att säkerställa stabilitet och stöd runt hälen och Memory Flex-tekniken, så att skon fungerar i samband med fotens naturliga rörelse. En unik Pro Stance yttersula ger komfort och uthållighet över långa avstånd.

Produktinformation

Aktivitet Fotboll
Dobbar FG/Fasta
Färg ENG Black/White
Kön Herr
Produktserie Umbro


813423